Krug

Krug Champagne kunt u eenvoudig online bij ons bestellen en laten bezorgen. Hier onder vind u informatie over de Krug champagne. Scroll verder naar beneden om te zien welke Krug champagne wij aanbieden.
Krug Champagne

Sinds 1843 produceert Krug louter prestigieuze en exceptionele champagnes. Bij Krug is men voortdurend op zoek naar de ultieme, state-of-the-art productie-methodes, om zo de unieke stijl van de 'Grand Vins de Champagne' van Krug verder te verbeteren.

Speciale druiven voor Krug
Het productieproces begint met de strenge selectie van alleen díe druiven die voldoen aan Krug's eisen. Elke druivensoort draagt bij aan de unieke samenstelling van de verschillende soorten champagne. De Pinot Noir door zijn volheid en zijn eigenschap om mooi te rijpen, de Pinot Meunier door zijn fruitigheid en zijn bouquet en de Chardonnay door zijn finesse en elegantie.

Eikenhouten vaten van Krug
Krug is het enige champagnehuis dat al zijn champagne laat rijpen in kleine, eikenhouten vaten. Om het intense bouquet en de complexe smaak van Krug te ontwikkelen. Er is daarbij geen vaste formule voor Krug champagne; de herinnering aan de originele Krug-smaak is binnen de familie van generatie op generatie doorgegeven.

Krug's zeer lange rijpingsperiode
De smaak van Krug bereikt zijn hoge niveau door de buitengewoon lange rijpingsperiode (van zes tot acht jaar) in de kelders van Krug. Hierdoor heeft het Huis Krug een voorraad die goed is voor zes jaren verkoop - in de champagne-industrie een unieke manier van werken. Ook lang na het verlaten van de kelders rijpen Krug champagnes nog uitstekend. Over de jaren ontwikkelen zij een intens rijke, noot-achtige smaak die opvallend fris blijft.

Rémi Krug: veertig jaar bij het Huis
Rémi Krug, de zesde generatie van het Huis van Krug, zal dit jaar met pensioen gaan, maar nog als consultant aanblijven bij zijn familiehuis. Rémi Krug heeft zich vier decennia lang, net als de vijf generaties voor hem, met hart en ziel ingezet om de kenmerkende stijl van Krug te behouden en voort te zetten. Een stijl die in 1843 is ontstaan toen Henri's voorvader Johan-Joseph Krug zijn eerste Krug maakte.
Klantenservice
Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Let op:
Wij verkopen géén alcohol houdende dranken aan minderjarigen!
Door het plaatsen van een bestelling verklaart u 18 jaar of ouder te zijn!

Voor alle producten hanteren wij binnen Nederland €5,95 aan bezorgkosten. Bestellingen boven de €150 op de website van Champagnetekoop.com leveren wij zonder verzendkosten.
betaalmogelijkheden
PayPal
Filter