Ruinart

Ruinart Champagne kunt u eenvoudig online bij ons bestellen en laten bezorgen. Hieronder heeft u eerst een stukje geschiedenis over dit prachtige Champagnehuis.
Ruinart Champagne
Een stukje Ruinart geschiedenis.
Het huis Ruinart is officieel begonnen op 1 september 1729 door Nicolas Ruinart, een echte entrepeneur. Door dit te realiseren maakte hij de droom van zijn oom, de Benedictijnse monnik Dom Thierry Ruinart, waar en creëerde hierbij het eerste Champagne huis.

Gedurende de eeuwen heen heeft het Ruinart huis altijd de traditie van perfectie hoog gehouden, omarmd door de fundamentele waarden van authenticiteit, openheid, verfijning en kwaliteit waarbij de Champagnes worden opgeslagen in misschien wel de mooiste grotten van de Champagne.

De quest naar perfectie wordt hoofdzakelijk geïllustreerd door het hoofdzakelijk gebruik van de Chardonnay druif welke wordt gebruikt in de compositie van de hele Ruinart reeks en bij de prestigieuze Dom Ruinart Champagnes, die door hen vloeit als een gouden lijdraad.

De Chardonnay straalt bij al de wijnen, en showen hun specifieke helderheid dat zo distinctief maakt. Deze kwaliteiten hebben de Ruinart cultuur en stijl gemaakt en gebouwd in de loop der jaren, wat ze tot een esthetische Champagne heeft gevormd welke wereldwijd word herkend en erkend.

Neemt u ook eens een kijkje op de website van Ruinart:Ruinart Champagne
Klantenservice
Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Let op:
Wij verkopen géén alcohol houdende dranken aan minderjarigen!
Door het plaatsen van een bestelling verklaart u 18 jaar of ouder te zijn!

Voor alle producten hanteren wij binnen Nederland €5,95 aan bezorgkosten. Bestellingen boven de €150 op de website van Champagnetekoop.com leveren wij zonder verzendkosten.
betaalmogelijkheden
PayPal
Filter